Temel Fotoğrafçılık Eğitimi

Yeni başlayanlar için dijital fotoğrafçılığın teknik ve yaratıcı yanlarını tanıtmak amaçlı seminer programıdır.
Katılımcılar makinelerini kullanmayı ve temel teknik bilgilerle elde ettikleri fotoğrafları etkili gösteriler haline getirmeyi öğrenecekler.

Makine ayarları, odak uzunluğu (objektif), enstantane, diyafram, ışık kullanımı, Beyaz Ayarı, RAW dosya biçimi ve Kompozisyon konuları oluşturuyor.
Yeni fotoğraflardan oluşan sunumlar yaratıcı yaklaşımları öğretiyor, ödevler fotoğraf yeteneklerini geliştiriyor.

Ders konuları:

1. Hafta:Makineler - Objektifler

2. Hafta: Enstantane - Diyafram - Görsel Etkiler ve Fotoğrafta Anlatım Dili Oluşturmak

3. Hafta: Işık - Renk - Pozlama - ISO - White Balance (Beyaz Ayarı)

4. Hafta: Kompozisyon Kriterleri - Fotoğraf Değerlendirme...

Seminer ücreti 250 TL'dir.

En yakın seminer dönemi 02 Ekim 2017 Pazartesi başlayacaktır.

Dersler Pazartesi günleri 19:30 - 21:30 saatleri arasındadır ve seminer 4 hafta sürmektedir.


Nasıl katılacaksınız?

  • Seminer dönemine kayıt olabilmek için aşağıdaki ÖDEME İÇİN başlığındaki yönlendirmeleri takip etmeniz gerekmektedir.

    Daha sonra ders saatinde bilgisayar ya da mobil cihazınızın başında olup size verilecek kod ile derse bağlanmanız yeteri olacaktır. 

    Lütfen dikkat !!! Dersin canlı yayın olarak tekrarı yoktur, lütfen programınızı dikkatli takip edin...

    Herhangi bir sebeple kaçırdığınız ya da tekrar izlemek istediğiniz bir dersin video kaydını, size özel olarak verilecek linkten web sitemiz üzerinden seminer süresince izleyebilirsiniz
     


Katılım Koşulları Nelerdir?

  • Işık ayarları yapılabilen bir fotoğraf makineniz olması bu seminerden daha verimli yararlanmanızı sağlayacaktır. Verilecek ödevleri tamamlayıp eğitmenimize göndermeniz ilerlemenizi çok hızlandıracaktır. 

    Dersi takip edecek bir bilgisayar ya da mobil cihazına sahip olmanız, internet bağlantınızın uygun olması yeterlidir.